Vanaf 1 november 2019 is Zweedsekeukenfronten.nl onderdeel geworden van K14.nl. Wil je nieuwe fronten bestellen of heb je nog openstaande orders via onze site? Neem dan contact op met de klantenservice van K14.nl
Bereikbaar van 9 tot 21uur
Mail je Ikea tekening voor een gratis controle.
Vraag een proeffront aan.
500m2 Showroom

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd?

- De levertijd van onze fronten is tussen de 3 en 5 werkweken, Hoogglans heeft ca. een week langer de tijd nodig om uit te harden.

Garantie?

- Ja, wij geven inderdaad 5 jaar(!) garantie op onze fronten. Stuur ons een mail voor de garantie voorwaarden.

Hoe ziet de opbouw van een front eruit?

- Als basis van al onze fronten gebruiken wij MDF, speciaal MDF dat geschikt is voor interieur spuitwerk, dit is van hogere kwaliteit dan het MDF dat je in de bouwmarkt aantreft. Vervolgens worden de fronten in de grondlak gezet, 2 keer gespoten en vervolgens afgelakt in de gewenste afwerking. 

Kan ik de fronten zelf monteren?

- Ja! Onze fronten zijn eenvoudig zelf te monteren. Doordat wij alle scharnier/lade boringen al hebben voorbereid kun je de fronten het zelfde monteren als van Ikea, sterker nog je kunt dezelfde beschrijving aanhouden.

Leveren jullie glazendeuren?

- Nee, momenteel leveren wij alleen dichte deuren.

Eigen transport?

- Ja, wij leveren al onze fronten met eigen transport, dat heeft als voordeel dat we altijd weten wanneer we leveren en dat we de fronten netjes afleveren, geen getouwtrek achter af, pakbon tekenen en genieten van uw ZKF fronten!

Worden de fronten goed verpakt?

- (Begint saai te worden) maar ook hier is het antwoord ja op, al onze fronten worden per stuk verpakt, netjes in een doos, omringt met piepschuim en afdekfolie. Op ieder pakket staat de exacte maat zodat het makkelijk te herleiden is op de pakbon.

Wat nou als het toch beschadigd is?

- Dat het goed verpakt is wil niet zeggen dat een front nooit kan beschadigen, de fronten worden 2 keer gecontroleerd in het laatste proces, toch kan er iets gebeuren en dan? Maak dan melding via [email protected] stuur een paar foto's mee en de omschrijving van je klacht en wij nemen spoedig contact met je op, vaak kunnen we binnen een week al een nieuw front leveren.

Oh oh.. ik heb een verkeerd front besteld wat nu?

- Oeps, dat is balen! Maar goed, wij zijn ook mensen en wij maken ook fouten. Geen paniek wij proberen dit goed met je op te lossen, als blijkt dat de fout bij jou ligt, bel of mail ons dan direct. Wij kunnen helaas de nieuwe bestelling niet voor niks leveren maar zullen je tegemoet komen met een goede korting, het is immers al zuur zat , maar we willen toch dat je tevreden bent met je droomkeuken en proberen om op deze manier de 'pijn' te verzachten.

Huh? Maatwerk en jullie vragen geen aanbetaling?

- Nee klopt, wij van ZKF worden misselijk als we horen dat bedrijven aanbetalingen vragen. Je weet immers nooit of er achter die prachtige site een stabiele onderneming staat, bij ZKF laten we dat graag zien.

Belonen als er vooraf betaald word.

- Ja klinkt raar hé als je net het bovenstaande gelezen hebt? Klopt maar de simpele reden is, is dat wij ook onze voorraden/kosten moeten voorfinancieren. Daarom geven wij klanten die vooraf betalen 5% korting op de gehele bestelling. 

Jullie uiten overal dat jullie de klanten blij willen maken, hoe dan?

- Klopt! Wij doen alles, maar dan ook alles om jou tevreden te maken, dat proberen we op de 'Coolblue' manier te doen, onze site moet laagdrempelig zijn, de kwaliteit bovengemiddeld, onze klanten service moet voor iedere klant harder lopen dan Daphne Schippers doet op de 100meter én onze chauffeur rijdt niet alleen met een bus vol fronten rond maar ook met presentjes die hij aflevert bij iedere bestelling!

085-902 4888
Bereikbaar van ma-za 09-21uur
Pas klaar aangeleverd
Dus eenvoudig zelf te monteren.
Betaal pas bij aflevering
Je kunt bij onze chauffeur contant of met de pin betalen, altijd zekerheid dus!
Garantie
Op al onze fronten krijg je 5 jaar garantie!